made-in-finland

Meistä

Biojack - kotimaista osaamista harvennukseen

Me suunnittelemme ja valmistamme monikäyttöisiä energiakouria ja harvesteripäitä energiapuun korjuuseen, ensiharvennukseen ja yhdyskuntaraivaamiseen. Tuotteemme sopivat kaikenlaisiin alustakoneisiin kuten esim. mönkijöihin ja isoihin kaivureihin.

Me yksinkertaisesti kysyimme metsänomistajilta ja loppukäyttäjiltä

Alkuperäinen Biojackin idea on vuodelta 2006. Nummekin omistajalla on vankka tausta metsän korjuulaitteista ja halu kehittää yrityksen toimintaa. Kysyimme yksinkertaisesti metsänomistajilta ja loppukäyttäjiltä mitä he tarvitsevat energiapuun korjuuseen.

Kaksi pääominaisuutta tuli aina esiin: katkaisu- ja kuormausominaisuudet. Suunnittelimme siis ensimmäisen energiakouran liikkuvalla terällä ja tiltillä, Biojack 150, ja julkaisimme sen vuonna 2008 sloganilla CUT & LOAD. Tämä aivan ensimmäinen Biojack 150 -prototyyppi on edelleen käytössä tänäkin päivänä!

Jotta työnteko olisi helpompaa

Paransimme kouramme ominaisuuksia täyttämään asiakkaidemme tarpeet. Lisäsimme erilaisia lisävarusteita kuten karsivat kourat, joukkokäsittelykourat ja langattoman ohjauksen. Kehitimme ja kehitämme jatkuvasti tuoteperhettämme asiakkaidemme toiveiden mukaisiksi. Vuonna 2010 lanseerasimme Biojack-tuotteet kaivinkoneille. 
Tuoteskaalamme on laaja, sillä haluamme palvella käyttäjiämme mahdollisimman laajasti urakoinnista pienkäyttöön. Valmistamiemme energiakourien tarkoitus on helpottaa käyttäjän työtä. Haluamme että kouramme ovat aina monipuolisia, helppoja ja luotettavia käyttää. Teemme jatkuvaa yhteistyötä Biojack-käyttäjien kanssa parantaaksemme tuotteitamme. Vain paras on riittävän hyvä meille.

Olemme kansainvälinen!

Heti alussa laajensimme myyntiämme Skandinaviaan ja Eurooppaan ja nykyään toimitamme kouriamme myös eri puolille maapalloa. Olemme myyneet energiapuukouria ja sahakouria yli 30:een eri maahan kaiken kaikkiaan yli 2 000 kappaletta tähän päivään mennessä. Tarjoamme jälleenmyyjillemme koulutusta ja tukea tuotteiden myyntiin ja markkinointiin.

Ole tehokkaampi tulevaisuudessa

Tulevaisuudessa työn tehokkuus tulee olemaan aina vain tärkeämpää ja vaatimukset kaikessa työssä kasvavat. Samalla kun on oltava tehokkaampi, työn jäljen pitäisi myös olla aina vain parempaa. Kasvaviin odotuksiin voidaan vastata myös muuten kuin pidentämällä työpäivää ja tekemällä enemmän. Biojackin monipuolisilla kourilla työ helpottuu ja nopeutuu, turvallisuus ja työn laatu paranevat, jolloin kouran käyttäjä pääsee tavoitteisiinsa nopeammin ja aina vain paremmin. Biojack auttaa sinut parempiin tuloksiin.

Olemme pieni, ketterä ja reilu varsinaissuomalainen perheyritys

Kouramme valmistaa samoissa tiloissa toimiva Nummek Oy. Biojack Oy ja Nummek Oy tekevät tiiviisti yhteistyötä kourien valmistuksen ja kehittämisen parissa. Yhteistyömme tuloksena markkinoille on syntynyt käyttäjäystävällisiä ja luotettavia energiapuun korjuuseen tarkoitettuja tuotteita jo vuodesta 2008, jolloin ensimmäinen tuotteemme Biojack 150 tuli markkinoille. Tuotekehityksemme on aina jatkuvaa. 

Kiitos yhteydenotosta!

Vastaamme yleensä 1 päivän kuluessa.

Saat lisätietoja ja tarjouksen lähimmältä Lantmännen Agron toimipisteestä.