Nummek

Tuotekehitystä ja tuotantoa pitkällä kokemuksella

Nummek on kansainvälinen ja paikallinen.
Olemme kansainvälistä kauppaa ja yhteistyötä tekevä konepaja sekä perheyritys toisessa sukupolvessa. Laadukkaat tuotteemme valmistuvat taidokkaasti automatisoidussa tuotannossa, joka on erikoistunut joustavaan piensarjavalmistukseen. Meillä Nummekilla on pitkä kokemus vaativasta tuotekehityksestä, tuotannosta ja asiakasyhteistyöstä ulkomailla ja kotimaassa. Erityisiä vahvuuksiamme ovat ripeä toimintatapamme ja vankka osaamisemme koko ketjussa, tuotekehityksestä täsmällisiin toimituksiin ja asiakassuhteiden kokonaisvaltaiseen hoitamiseen

 

Laatua jo vuodesta 1923

Historiamme ulottuu aina vuoteen 1923, jolloin K.W. Nummi perusti läkki- ja peltisepän liikkeen Perniöön. Nummek Oy perustettiin 1975. Liiketoimintamme alkoi nostotelin kehittelystä raskaisiin Mercedes-Benz kuorma-autoihin. Mercedes-Benz nostotelistä tuli suuri menestystuote, jonka valmistus ja toimitukset Saksaan Daimlerin kuorma-autotehtaille jatkuvat edelleen tänä päivänä.

Vuonna 2008 toimme markkinoille laadukkaat Biojack energiakourat energiapuun korjuuseen. Silloin Nummekin yhteyteen, samoihin tiloihin, perustettiin Biojack Oy joka myy Biojack tuotteita. Vuonna 2014 ostimme AVEKO jätepuristimia valmistavan AV-Kone Oy:n liiketoiminnan. AVEKO jätepuristimista tuli Aveko Press jätteenkäsittelylaitteet ja valmistus siirtyi syksyllä 2014 Nummekin tiloihin Länsi-Suomen Saloon.

Me tarjoamme myös sopimusvalmistusta osa- ja järjestelmätoimittajana metsäkone- ja työkonevalmistajille. Erikoistumisalueitamme ovat teräsvalu-teräslevyrakenteet, osakokoonpanot ja koko tuotteen valmistaminen alusta loppuun asiakkaan tarpeiden mukaan.

Nummekin toiminta perustuu ISO 9001-laatujärjestelmään.

 

Nummek_ilmakuva.jpg