made-in-finland

Om oss

Biojack - finsk expertis inom gallring

Vi designar och tillverkar multifunktionella trädklippar och skördaraggregat, mest för energived, första gallring och trädskötsel, för alla typer av maskiner, från fyrhjulingar till tunga grävare.

Vi frågade helt enkelt skogsarbetare

Den ursprungliga idén om Biojack är från 2006. Den ägaren till Nummek hade en allvarlig bakgrund inom skogsutrustning och ville utveckla företagets verksamhet. Vi frågade helt enkelt skogsarbetare vad de behöver för att skörda energived. Två huvudegenskaper kom alltid: kapnings- och lastkapaciteter. Så vi designade en första trädklipp med mobilblad och lutning, Biojack 150, och lanserade det 2008 med mottot KLIPP & LAST. Denna allra första Biojack 150 prototyp används fortfarande idag!

För att underlätta arbetet 

Vi perfektionerade våra gripar, lägger till olika tillbehör som kvistning, stam samlare, trådlös kontroll, utvecklade sortimentet, enligt vad våra kunder ville ha. 2010 lanserade vi Biojack-serien för grävmaskiner. 
Vårt produktsortiment är omfattande eftersom vi vill serva våra användare på så bred front som möjligt, från entreprenörer till småanvändare. Syftet med våra egentillverkade energigripar är att underlätta användarens arbete. Vi vill att griparna är så mångsidiga, enkla och tillförlitliga som möjligt. Vi samarbetar ständigt med Biojack-användare med att förbättra våra produkter. Endast det bästa är gott nog för oss.

Vi är internationella!

Vi expanderade i Skandinavien, Europa och utomlands. Vi skickar trädklippar och såggripar till 30 olika länder för en global mängd av nästan 2000 gripar till denna dag. Vi erbjuder våra återförsäljare utbildning samt stöd för försäljning och marknadsföring av produkterna.

Bli effektivare i framtiden

Arbetseffektiviteten kommer att vara allt viktigare i framtiden och kraven i allt arbete ökar. Samtidigt som du måste bli effektivare, måste även arbetsresultatet alltid bli bättre. De ökande förväntningarna kan besvaras på ett annat sätt och inte bara genom att förlänga arbetsdagen och arbeta mer. Med Biojacks mångsidiga gripar blir arbetet enklare och snabbare, säkerheten och arbetskvaliteten förbättras, och gripens användare uppnår sina mål snabbare och allt bättre. Biojack hjälper dig uppnå bättre resultat.

Vi är ett litet, snabbt och rejält familjeföretag i Egentliga Finland

Våra gripar tillverkas av Nummek Oy som har sin verksamhet i samma lokaler. Biojack Oy och Nummek Oy arbetar tätt tillsammans med tillverkningen och utvecklingen av griparna. Ett resultat av vårt samarbete är användarvänliga, tillförlitliga, hållbara och lättanvända produkter för skörd av energiskog. Vi arbetar ständigt med produktutvecklingen.

Tack för att du kontaktar!

Vi svarar vanligtvis inom 1 dag.